Pdf

Čistost okolice Mladinskega centra

Poslal Ne Vemo, ne@vemo.si

Povzetek

Vprašanje: Pred Mladinskim centrom Velenje po zaključku njihovega druženja očistijo prostor, 20, 30 metrov stran ...

Odgovor: Predlagamo, da se za to čiščenje bolj angažira še pristojne službe, saj kot primer: parka pred Gimnazijo tudi ne čisti La donna ali pa Mozaik, garaže v Mercatorju in parkirnih prostorov pred rdečo tudi ne Max in Winner klub.

Podrobnosti

Objava

Pred Mladinskim centrom Velenje po zaključku njihovega druženja očistijo prostor, 20, 30 metrov stran pa ležijo odpadki (steklenice, pločevinke itd. ) Pogledati je potrebno za Rdečo dvorano, pod Žgankovo hišo in do Flisarja.

Odgovor

Se zavedamo omenjenega problema čistoče ob Rdeči dvorani. Ravno zaradi tega dejstva redno pošiljamo dežurne in čistilko na omenjene prostore. V kolikor je zadeva bolj kritična čistijo med dogodki še drugi delavci in natakarji, prav tako kot po poti do skate parka. Naj omenimo še, da smo med akcijo Očistimo Slovenijo temeljito očistili odvržene smeti iz grmovja nad cesto. Za katerega smo že podali predlog, da se poreže, saj je bilo notri res dosti smeti in bi bilo lažje čistiti, če grmovja ne bi bilo. Radi pa bi izpostavili še dejstvo, da ne moremo v MC Velenje, ŠŠK-ju in MSV-ju skrbeti za celotno okolico Rdeče dvorane. Velikokrat že sedaj čistimo do skate parka in do parkirnih prostorov ter do vrat zadaj na RD. Predlagamo, da se za to čiščenje bolj angažira še pristojne službe, saj kot primer: parka pred Gimnazijo tudi ne čisti La donna ali pa Mozaik, garaže v Mercatorju in parkirnih prostorov pred rdečo tudi ne Max in Winner klub. Sami pa prispevamo toliko kolikor lahko.

Poslano: 13. 10. 12