Pdf

Poškodovana zelenica

Poslal Darinka Barle, darinka.barle@gmail.com

Povzetek

Vprašanje: Spoštovani! Ponosna sem na naše mesto Velenje in boli me, ker opažam, da se pogosto ponavljajo prekrški občanov, ki parkirajo svoja vozila na zelenici med lekarno in Trgom mladosti (Vodnikova cesta). Poškodovana zelenica še posebej izstopa ob slabem oz. deževnem vremenu, ko na zelenici zaradi teže vozil nastane vdolbina in se v njej nabira voda. Potrebno je le postaviti ovire oz. urediti robnik, kot je že na drugem delu Vodnikove ceste (levo in desno). Menim, da je redarjev premalo in tudi ne opazijo tega mesta, sicer bi se zagotovo že kaj ukrenilo. Upam, da takšnih prizorov na tem mestu kmalu ne bo več videti.

Odgovor: Iz Medobčinske inšpekcije, redarstva in varstva okolja so sporočili, da se tudi na tej lokaciji izvajajo redni pregledi. V kolikor je vozilo nepravilno parkirano, redarska služba ustrezno ukrepa. Dela na tem odseku zaenkrat niso predvidena.

Podrobnosti

Objava

Spoštovani! Ponosna sem na naše mesto Velenje in boli me, ker opažam, da se pogosto ponavljajo prekrški občanov, ki parkirajo svoja vozila na zelenici med lekarno in Trgom mladosti (Vodnikova cesta). Poškodovana zelenica še posebej izstopa ob slabem oz. deževnem vremenu, ko na zelenici zaradi teže vozil nastane vdolbina in se v njej nabira voda. Potrebno je le postaviti ovire oz. urediti robnik, kot je že na drugem delu Vodnikove ceste (levo in desno). Menim, da je redarjev premalo in tudi ne opazijo tega mesta, sicer bi se zagotovo že kaj ukrenilo. Upam, da takšnih prizorov na tem mestu kmalu ne bo več videti.

Odgovor

Iz Medobčinske inšpekcije, redarstva in varstva okolja so sporočili, da se tudi na tej lokaciji izvajajo redni pregledi. V kolikor je vozilo nepravilno parkirano, redarska služba ustrezno ukrepa. Dela na tem odseku zaenkrat niso predvidena.

Poslano: 25. 11. 19