Pdf

Odpadno olje

Poslal Milja Krajnc, milja.krajnc@gmail.com

Povzetek

Vprašanje: Ga. Milja sprašuje: "Pri kuhi se nabere odpadno olje, katerega nikakor ne moreš odvreči v odtok. Vsako leto ga hranim do datuma, ko se zbirajo nevarni odpadki v mesecu maju. Sprašujem, zakaj ne bi bilo tudi v našem mestu mogoče olje odlagati na zato določene odpadne posode, tako kot imajo urejeno v večini slovenskih mest?"

Odgovor: Odpadno olje je mogoče oddati tudi v Zbirnem centru v času, ko je odprt. O tem imate obvestilo v brošuri, ki jo vsako leto prejme vsak plačnik ravnanja z odpadki v MOV. Pri oddaji je potrebno pokazati zadnji odrezek plačila storitve PUP- Saubermacherju.

Podrobnosti

Objava

Ga. Milja sprašuje: "Pri kuhi se nabere odpadno olje, katerega nikakor ne moreš odvreči v odtok. Vsako leto ga hranim do datuma, ko se zbirajo nevarni odpadki v mesecu maju. Sprašujem, zakaj ne bi bilo tudi v našem mestu mogoče olje odlagati na zato določene odpadne posode, tako kot imajo urejeno v večini slovenskih mest?"

Odgovor

Odpadno olje je mogoče oddati tudi v Zbirnem centru v času, ko je odprt. O tem imate obvestilo v brošuri, ki jo vsako leto prejme vsak plačnik ravnanja z odpadki v MOV. Pri oddaji je potrebno pokazati zadnji odrezek plačila storitve PUP- Saubermacherju.

Poslano: 14. 11. 19