Pdf

Urejenost pokopališča v Podkraju

Poslal darinka barle, darinka.barle@gmail.com

Povzetek

Vprašanje: Na pokopališču v Podkraju je v sektorju C med vrstama 7 in 8 že vseskozi poškodovano korito za vodo. Pod pipama je gibljiva mreža, na katero pa ni mogoče postaviti oz. odložiti vaze, rož, posode za vodo. Vsi, tudi starejši, se moramo sklanjati do tal in dvigovati težko breme (npr. posodo z vodo). Venomer poslušam ljudi, kako je lahko toliko časa zanemarjeno in kako se nihče ne zmeni, da bi to uredil, čeprav plačamo pošteno za ureditev grobov in okolice. Upam, da se bo to čimprej uredilo v zadovoljstvo vseh najemnikov grobov, predvsem pa starejših.

Odgovor: Dela za zamenjavo vseh fontan na pokopališču v Podkraju že potekajo, prav tako bodo v prihodnjih dneh/tednih potekala dela za enotno (enako) ureditev vseh otokov s fontanami na omenjenem pokopališču. Predvidevamo, da bosta dve fontani pripeljani že danes, ostale v roku 14 dni. Takoj po prejemu le-teh, bomo pričeli z montažo in urejanjem tudi ostalih otokov.

Podrobnosti

Objava

Na pokopališču v Podkraju je v sektorju C med vrstama 7 in 8 že vseskozi poškodovano korito za vodo. Pod pipama je gibljiva mreža, na katero pa ni mogoče postaviti oz. odložiti vaze, rož, posode za vodo. Vsi, tudi starejši, se moramo sklanjati do tal in dvigovati težko breme (npr. posodo z vodo). Venomer poslušam ljudi, kako je lahko toliko časa zanemarjeno in kako se nihče ne zmeni, da bi to uredil, čeprav plačamo pošteno za ureditev grobov in okolice.

Upam, da se bo to čimprej uredilo v zadovoljstvo vseh najemnikov grobov, predvsem pa starejših.

Hvala in lep pozdrav!

Darinka Barle

Odgovor

Obveščamo vas, da so v teku dela za zamenjavo vseh fontan na pokopališču v Podkraju, prav tako bodo v prihodnjih dneh/tednih potekala dela za enotno (enako) ureditev vseh otokov s fontanami na omenjenem pokopališču. Predvidevamo, da bosta dve fontani pripeljani že danes, ostale v roku 14 dni. Takoj po prejemu le-teh, bomo pričeli z montažo in urejanjem tudi ostalih otokov.

Sicer se zahvaljujemo, da ste opozorili na problem, ki smo se ga v podjetju sicer že prepoznali in se temu primerno nanj tudi odzvali.

Poslano: 13. 6. 15