Pdf

Skoraj neprehodna pot na Koželj

Poslal Slavica Roškar

Povzetek

Vprašanje: Rekreacijska pot na Koželj je skoraj neprehodna. Velenjski planinci so jo že enkrat lepo uredili, sedaj je pa vse drugače. Po dolinskem delu so zelo globoke vgreznine od vlačenja hlodov. Do glavne ceste v hrib pa leži polno vejevja in dreves. Po tej poti je hodilo veliko ljudi. Zanima me, kdo bi moral to urediti?

Odgovor: Poti na Koželj niso na občinskih parcelah, ampak so v lasti več lastnikov, zato nimamo vpliva na odstranjevanje dreves. Planinci so poti že urejali poti in jih bodo tudi v prihodnje, vendar le najnujnejše.

Podrobnosti

Objava

Rekreacijska pot na Koželj je skoraj neprehodna. Velenjski planinci so jo že enkrat lepo uredili, sedaj je pa vse drugače. Po dolinskem delu so zelo globoke vgreznine od vlačenja hlodov. Do glavne ceste v hrib pa leži polno vejevja in dreves. Po tej poti je hodilo veliko ljudi. Zanima me, kdo bi moral to urediti?

Odgovor

Poti na Koželj niso na občinskih parcelah, ampak so v lasti več lastnikov, zato nimamo vpliva na odstranjevanje dreves. Planinci so poti že urejali poti in jih bodo tudi v prihodnje, vendar le najnujnejše.

Poslano: 15. 4. 15