Pdf

Sončni park - manjka WC, prepoved psom za sprehajanje po zelenici

Poslal Slavica Roškar

Povzetek

Vprašanje: V Sončnem parku, kjer je igrišče za otroke Rudarska vas, ni WC-ja. Tam se zadržujejo tako otroci, kot starejši. Poleg tega s seboj pripeljejo pse, ki nemoteno hodijo po zelenicah, kamor ne spadajo. Predlagam, da se tja pošlje redar ali prepove psom vstop.

Odgovor: Sončni park je pred leti postal spet odprt za sprehajalce s psi. Res pa je pse prepovedano voditi v del parka, kjer je vodomet – labirint in v tisti del parka, kjer je igrišče. Na obeh mestih je postavljena tabla, na kateri je znak za prepovedano sprehajanje psov. Velikokrat se zgodi, da pridejo v park družine z otroci, zraven pa pripeljejo še svojega psa. Redarji so seznanjeni s tem in tudi prisotni v Sončnem parku. Odgovor glede sanitarij v Sončnem parku še sledi.

Podrobnosti

Objava

V Sončnem parku, kjer je igrišče za otroke Rudarska vas, ni WC-ja. Tam se zadržujejo tako otroci, kot starejši. Poleg tega s seboj pripeljejo pse, ki nemoteno hodijo po zelenicah, kamor ne spadajo. Predlagam, da se tja pošlje redar ali prepove psom vstop.

Odgovor

Sončni park je pred leti postal spet odprt za sprehajalce s psi. Res pa je pse prepovedano voditi v del parka, kjer je vodomet – labirint in v tisti del parka, kjer je igrišče. Na obeh mestih je postavljena tabla, na kateri je znak za prepovedano sprehajanje psov. Velikokrat se zgodi, da pridejo v park družine z otroci, zraven pa pripeljejo še svojega psa. Redarji so seznanjeni s tem in tudi prisotni v Sončnem parku. Odgovor glede sanitarij v Sončnem parku še sledi.

Poslano: 15. 4. 15