Pdf

Dostop do amfiteatra na Promenadi

Poslal Ana Krajnik Pistotnik

Povzetek

Vprašanje: Dostop do sedeža v amfiteatru na Promenadi je za starejšega težaven, še bolj pa izstop. Na otvoritveni prireditvi sem opazila, da so tudi mnogi drugi odrasli potrebovali pomoč. Ko sta zgornji dve vrsti sedežev zasedeni, se v spodnje vrste ljudje prerivajo med že sedečimi obiskovalci. Predlog: V dogovoru z arhitektom Dejanom Lah bi lahko na koncu amfiteatra za bivšo Elektrotehno naredili stopnice normalne višine, ki bodo vsem obiskovalcem omogočile normalen dostop do amfiteatra.

Podrobnosti

Objava

Novo zgrajena promenada je prekrasna in jo s ponosom pokažem mojim sorodnikom in znancem, ki pridejo na obisk. Vendar je ena pomankljivost ravno za starejše: dostop do sedeža v amfiteatru je za starejšega težaven, še bolj pa izstop. Na otvoritveni prireditvi sem opazila, da so tudi mnogi drugi odrasli potrebovali pomoč. Ko sta zgornji dve vrsti sedežev zasedeni, se v spodnje vrste ljudje prerivajo med že sedečimi obiskovalci.

Predlog: V dogovoru z arhitektom Dejanom Lah bi lahko na koncu amfiteatra za bivšo Elektrotehno naredili stopnice normalne višine, ki bodo vsem obiskovalcem omogočile normalen dostop do amfiteatra.

Poslano: 10. 11. 14