Pdf

Nedelujoči odštevalniki na semaforjih

Poslal Borut Jenko, borut.jenko@technosoft.si

Povzetek

Vprašanje: Že nekaj mesecev ne deluje odštevalnik časa na semaforiziranem križišču pred tunelom, ki je odlična rešitev za brzdanje neučakanosti čakajočih voznikov. Zakaj se to ne popravi ? Bilo je danih že več javnih pripomb in ne želimo izgovorov, pač pa popravilo in ponovno vzpostavitev koristnega delovanja odštevalnika!

Odgovor: Po šestih letih delovanja sistema odštevalnih prikazovalnikov na semaforjih je bilo potrebno opraviti generalni servis celotnega sistema, zaradi česa smo odštevalnike izklopili. Po zaključku servisa, predvidoma v sredo 12. novembra 2014, bomo ponovno vzpostavili sistem odštevalnih prikazovalnikov na semaforjih. Servisno storitev opravlja pooblaščeno podjetje Elektro signal, d. o. o., iz Celja. V mestni občini Velenje so odštevalniki postavljeni na semaforiziranih križiščih Šaleške in Goriške ceste, Šaleške in Kidričeve ceste, Foitove in Partizanske ceste ter na Partizanski cesti pri trgovskem centru Lidl. V prihodnjem letu bomo namestili dodatne odštevalnike na križiščih Prešernove in Kidričeve ceste, Tomšičeve in Kidričeve ceste, Ceste Talcev in Tomšičeve ceste ter Šaleške in Rudarske ceste.

Podrobnosti

Objava

Že nekaj mesecev ne deluje odštevalnik časa na semaforiziranem križišču pred tunelom, ki je odlična rešitev za za brzdanje neučakanosti čakajočih voznikov. Zakaj se to ne popravi ? Bilo je danih že več javnih pripomb in ne želimo izgovorov, pač pa popravilo in ponovno vzpostavitev koristnega delovanja odštevalnika!!

Hvala, da se je po dolgem času od dane pripombe, vendarle uredila. prej blatna obhodna pot za pešce po zelenici mimo zaporne rampe pod pomožnim igriščem ob ribiškem jezeru.

Odgovor

Po šestih letih delovanja sistema odštevalnih prikazovalnikov na semaforjih je bilo potrebno opraviti generalni servis celotnega sistema, zaradi česa smo odštevalnike izklopili. Po zaključku servisa, predvidoma v sredo 12. novembra 2014, bomo ponovno vzpostavili sistem odštevalnih prikazovalnikov na semaforjih. Servisno storitev opravlja pooblaščeno podjetje Elektro signal, d. o. o., iz Celja.

V mestni občini Velenje so odštevalniki postavljeni na semaforiziranih križiščih Šaleške in Goriške ceste, Šaleške in Kidričeve ceste, Foitove in Partizanske ceste ter na Partizanski cesti pri trgovskem centru Lidl.

V prihodnjem letu bomo namestili dodatne odštevalnike na križiščih Prešernove in Kidričeve ceste, Tomšičeve in Kidričeve ceste, Ceste Talcev in Tomšičeve ceste ter Šaleške in Rudarske ceste.

Poslano: 02. 11. 14