Pdf

Problematičen vhod v Zdravstveni dom Velenje iz garažne hiše

Poslal Tomo Lipnik, tomislav.lipnik@t-2.net

Povzetek

Vprašanje: Vhod v zdravstveni dom iz kletne etaže garažne hiše. Najprej naj pohvalim celostno podobo promenade. Sem bil pa precej razočaran, ko sem ugotovil, da so vrata v kletni etaži zdravstvenega doma še vedno (po moje tudi brez utemeljenega razloga) zaklenjena. Sprašujem, kdaj jih bodo odklenili, zakaj jih še niso, kateri uradnik ima ključe v predalu in zakaj? Meni sploh ni bilo težko po stopnicah, sprašujem pa zaradi vseh tistih, ki po stopnicah težko hodijo, ali pa sploh ne morejo. Hkrati dajem pobudo, da se hodnik pokrije, sicer bo prehod v zimskem času kar problematičen za vzdrževanje. Hvala za odgovor.

Odgovor: Hvala za obvestilo. Sporočamo vam, da so vrata sedaj odklenjena, tako da v bodoče ne boste imeli težav pri vhodu v Zdravstveni dom Velenje iz garažne hiše.

Podrobnosti

Objava

Vhod v zdravstveni dom iz kletne etaže garažne hiše.

Najprej naj pohvalim celostno podobo promenade. Sem bil pa precej razočaran, ko sem ugotovil, da so vrata v kletni etaži zdravstvenega doma še vedno (po moje tudi brez utemeljenega razloga) zaklenjena. Sprašujem, kdaj jih bodo odklenili, zakaj jih še niso, kateri uradnik ima ključe v predalu in zakaj? Meni sploh ni bilo težko po stopnicah, sprašujem pa zaradi vseh tistih, ki po stopnicah težko hodijo, ali pa sploh ne morejo.

Hkrati dajem pobudo, da se hodnik pokrije, sicer bo prehod v zimskem času kar problematičen za vzdrževanje.

Hvala za odgovor.

P.s. Vprašanje sem posredoval tudi na info@zd-velenje.si in na info@velenje.si

Odgovor

Hvala za obvestilo. Sporočamo vam, da smo odpravili težavo. Vrata, ki povezujejo garažno hišo z Zdravstvenim domom Velenje, so sedaj odklenjena.

Poslano: 01. 9. 14