Pdf

Semaforji - luči in zvočni signali

Poslal Koordinacijski odbor v projektu "Velenje, starosti prijazno mesto"

Povzetek

Vprašanje: Luči, ki opozarjajo na čas odpiranja na semaforjih, ne delujejo ali pa so postrani! Poleg tega je na križišču pred tunelom pri semaforju zvok, ki slepe in slabovidne opozarja na rdečo ali zeleno luč narobe nastavljen. Ko je rdeča, je zvočni singal hiter, ko pa je zelena pa piska počasi. Pravilno bi bilo obratno!

Odgovor: Najlepša hvala za opozorilo. Res je bil zvočni signal napačno nastavljen. Takoj, ko smo prebrali vaše opozorilo, smo ga izklopili. Težavo še odpravljamo, zato trenutno zvočni signal ne deluje. Zadevo bomo uredili do oktobra 2014.

Podrobnosti

Objava

Luči, ki opozarjajo na čas odpiranja na semaforjih, ne delujejo ali pa so postrani! Poleg tega je na križišču pred tunelom pri semaforju zvok, ki slepe in slabovidne opozarja na rdečo ali zeleno luč narobe nastavljen. Ko je rdeča, je zvočni singal hiter, ko pa je zelena pa piska počasi. Pravilno bi bilo obratno!

Odgovor

Najlepša hvala za opozorilo. Res je bil zvočni signal napačno nastavljen. Takoj, ko smo prebrali vaše opozorilo, smo ga izklopili. Težavo še odpravljamo, zato trenutno zvočni signal ne deluje. Zadevo bomo uredili do oktobra 2014.

Poslano: 18. 6. 14