Pdf

Predlog za novo avtobusno postajališče pri Eurospinu

Poslal Milja Krajnc, milja.krajnc@gmail.com

Povzetek

Vprašanje: Imam predlog, oziroma željo, da bi bilo avtobusno postajališče tudi pri Spin oz. pri Vrtnem centru. Seveda mislim na lokalca na rumeni progi. To ni samo moja želja, ampak nas več starejših, ki nam je muka pešačiti natovorjeno.

Odgovor: Mestna občina Velenje je 1. 9. 2012 sklenila koncesijsko pogodbo o organizaciji in načinu izvajanja gospodarske javne službe urejanja mestnega avtobusnega prometa v Mestni občini Velenje za obdobje osmih let. Pred podpisom pogodbe so potekala dogovarjanja s trgovino Mömax o minimalnem doniranju za projekt »Lokalc«, da bi tam postavili avtobusno postajo, vendar se za to sodelovanje niso odločili. Pogodbe se v tem koncesijskem obdobju ne da spreminjati.

Podrobnosti

Objava

Imam predlog, oziroma željo, da bi bilo avtobusno postajališče tudi pri Spin oz. pri Vrtnem centru. Seveda mislim na lokalca na rumeni progi. To ni samo moja želja, ampak nas več starejših, ki nam je muka pešačiti natovorjeno. Lep pozdrav in hvala za razumevanje. Milja

Odgovor

Spoštovani,

Mestna občina Velenje je 1. 9. 2012 sklenila koncesijsko pogodbo o organizaciji in načinu izvajanja gospodarske javne službe urejanja mestnega avtobusnega prometa v Mestni občini Velenje za obdobje osmih let. Pred podpisom pogodbe so potekala dogovarjanja s trgovino Mömax o minimalnem doniranju za projekt »Lokalc«, da bi tam postavili avtobusno postajo, vendar se za to sodelovanje niso odločili.

Pogodbe se v tem koncesijskem obdobju ne da spreminjati.

Prijazen pozdrav,

Mestna občina Velenje Urad za komunalne dejavnosti


Janez Vranc Svetovalec II

T: 03/8961 728, F: 03/8961 641 www.velenje.si

Poslano: 03. 3. 14