Pdf

Obvestilo in ponudba za kosila po ugodni (socialni) ceni

Poslal Srečko KOROŠEC, srecko.korosec@velenje.si

Povzetek

Vprašanje: Mestna občina Velenje in Zaposlitveni center GEA sta izdala letak za ponudbo kosil po zelo ugodni (socialni) ceni. Letake so že prejela velenjska društva, ki jih razdeljujejo med svoje člane. Svoj izvod lahko prejmete tudi na Centru za socialno delo Velenje, na CVIU, v Zdravstvenem domu Velenje in na blagajni Mestne občine Velenje. V kolikor letakov zmanjka, prosimo, da to sporočite strokovni sodelavki Urada za družbene dejavnosti MOV Katji Remic Novak na telefonsko številko 03 8961 681 in vam jih bomo priskrbeli. Letak si lahko ogledate v prilogi.

Odgovor: Mestna občina Velenje in Zaposlitveni center GEA sta izdala letak za ponudbo kosil po zelo ugodni (socialni) ceni. Letake so že prejela velenjska društva, ki jih razdeljujejo med svoje člane. Svoj izvod lahko prejmete tudi na Centru za socialno delo Velenje, na CVIU, v Zdravstvenem domu Velenje in na blagajni Mestne občine Velenje. V kolikor letakov zmanjka, prosimo, da to sporočite strokovni sodelavki Urada za družbene dejavnosti MOV Katji Remic Novak na telefonsko številko 03 8961 681 in vam jih bomo priskrbeli. Letak si lahko ogledate v prilogi.

Podrobnosti

Objava

Obvestilo.

V prilogi pošiljam obvestilo in povabilo za ponudbo kosil, ki jih je organizirala MOV in ZAPOSLITVENI CENTER GEA VELENJE.

Prosim, da obvestite tiste, ki nimajo računalnika, kosilo pa nujno potrebujejo.

Srečko

Odgovor

Mestna občina Velenje in Zaposlitveni center GEA sta izdala letak za ponudbo kosil po zelo ugodni (socialni) ceni. Letake so že prejela velenjska društva, ki jih razdeljujejo med svoje člane. Svoj izvod lahko prejmete tudi na Centru za socialno delo Velenje, na CVIU, v Zdravstvenem domu Velenje in na blagajni Mestne občine Velenje. V kolikor letakov zmanjka, prosimo, da to sporočite strokovni sodelavki Urada za družbene dejavnosti MOV Katji Remic Novak na telefonsko številko 03 8961 681 in vam jih bomo priskrbeli. Letak si lahko ogledate v prilogi.

Priloge:
scan-1.pdf

Poslano: 25. 2. 14