Pdf

Obravnava naglušnih in gluhib pacientov v laboratoriju ZD

Poslal Nepoznan nepoznan

Povzetek

Vprašanje: V ZD imajo v čakalnici laboratorija monitor za gluhe in naglušne, vendar se ga ne uporablja. Tako imajo starejši s težavi sluhom težave pri sprejemu. Zakaj prihaja do tega?

Odgovor: V čakalnici smo na oglasno desko objavili obvestilo, da pacienti sami obvestijo medicinsko sestro pri sprejemnem okencu o svojem stanju. Ta bo v skladu z navodili to informacijo dodala k napotnici in tako bo sodelavka na odvzemu krvi/urina o tem seznanjena in bo do pacienta pristopila ter ga osebno pospremila na odvzem.

Podrobnosti

Objava

V ZD imajo v čakalnici laboratorija monitor za gluhe in naglušne, vendar se ga ne uporablja. Tako imajo starejši s težavi sluhom težave pri sprejemu. Zakaj prihaja do tega?

Odgovor

V čakalnici smo na oglasno desko objavili obvestilo, da pacienti sami obvestijo medicinsko sestro pri sprejemnem okencu o svojem stanju. Ta bo v skladu z navodili to informacijo dodala k napotnici in tako bo sodelavka na odvzemu krvi/urina o tem seznanjena in bo do pacienta pristopila ter ga osebno pospremila na odvzem.

Poslano: 04. 2. 14